House Doctor fejrer 20 års jubilæum med ny kollektion

0 comments | Posted Af Alexandra Møller

En ny House Doctor kollektion er ankommet - Spring/Summer 22. En kollektion der opfordrer dig til at åbne dørene op og lukke naturen ind. Det er også en kollektion, der markerer begyndelsen på House Doctors 20 års jubilæum. Derfor finder du en bred vifte af nye produkter, men også nydefinerede klassikere for at fejre et særligt år.

Se alle nyheder fra House Doctor her.

 

 

LAMPERNE ER TILBAGE
Lamper har altid været en stor del af House Doctor, og denne sæson er ikke anderledes. Vi er glade for at tilføje en ny bordlampe til Boston-familien. Tidløs elegance og et industrielt touch går sammen for at skabe en stilfuld lampe, der er en umiskendelig klassiker med hensyn til form og design. Lampen har et blødt, blændfrit lys, der giver en afslappende stemning. Her er Boston akkompagneret af Neat, en lampe, der i høj grad er essensen af elegance. Den runde marmorbase og den ribbede glaslampeskærm danner en stilfuld balance fyldt med kontraster at opdage – fra former til farver, materialer og overflader. Disse kontraster skaber spændende vinkler, uanset hvor du ser på det. Placer bordlampen på et sidebord, en hylde eller hvor du nu ønsker at skabe blød belysning og tilføje en skulpturel æstetik til dit rum.

 

Find Boston lampen her - og Neat lampen her.

Woma bordlampen giver din stue den rette stemning med hyggebelysning og et skulpturelt design. Lampeskærmen i hør og foden i keramik skaber med deres neutrale toner en tidløs fornemmelse med fokus på balancen, der skabes mellem hørrens tekstur og keramikkens bløde, organiske former.

Se Woma her.

 

BYD NATUREN VELKOMMEN IND I HJEMMET
House Doctor vil lukke naturen ind i dit hjem, og derfor er kollektionen af udendørsmøbler gode til både indendørs og udendørs brug, og bygger bro mellem de to.
Sommermorgener tilbragt udenfor med friskbagt brød og en kop kaffe er svære at slå. Brug Sedeo bambusbænken placeret i et hyggeligt hjørne af din have. Her kan du ligge hele dagen, slikke solen eller nyde en brise i skyggen. Kombineret med et tæppe bliver det et perfekt sted til sensommeraftener tilbragt med venner og familie. Den nye kollektion består af mange udendørsmøbler, som er værd at se nærmere på. Det er aldrig for tidligt at begynde at planlægge dine udendørs arealer.

Find hele Sedeo-serien her, der består af havestole, bænke og borde.

 

ET HJEM TIL DINE PLANTER
Med en smuk krukke får du en dekorativ måde at vise dine planter på, samtidig med at du sætter et personligt præg på din indretning.
Med den grønne Terra krukke får du samtidig en unik genstand, da den er belagt i en reaktiv glasur med et varieret udtryk, hvilket er et naturligt træk og en del af håndværket bag det håndlavede design. Krukken er måske den ting, der bedst indkapsler målet for denne kollektion: at bringe naturen ind i vores hjem. Det er præcis, hvad du kan gøre med House Doctors smukke krukke.
Tag et kig på den nye kollektion, skab hyggelige udendørs rammer og bring naturen indenfor.

Find Terra krukken her.

 

Se alle nyheder fra House Doctor her.

Skriv kommentar

Efterlad en kommentar

Alle blogkommentarer kontrolleres forud for udgivelsen