Ideer til indretning af en lille stue

0 comments | Posted Af Anne Sofie Nielsen

Ideer til indretning af en lille stue

Bor du på ét værelse eller er pladsen i din stue i den lille ende, så kig med her. Vi har lavet en række forslag til hvordan, at du kan forbedre pladsen og få et funktionelt og hyggeligt rum.

Her gennemgår vi step by step nogle tricks til hvordan du kan forbedre pladsen i din stue.

 

Step 1.

Den første ting, som du aldrig bør gøre er, at fylde rummet med alt for mange møbler. I stedet skal du vælge en sofa, der passer til rummets størrelse og som er enkel og lys og let i designet. Har du et værelse, hvor du skal have ”stue” inde, så vælg en sovesofa, her får du både en seng og sofa i ét.

Vores forslag til sofa og sovesofa:

Flot designer sofa til Danmarks bedste pris 

Step 2.

Har du brug for flere pladser end sofaen rækker til, er det en god idé, at stille en puf eller skammel ved sofaen fremfor en stor lænestol, da den vil tage langt mere plads og fylde i rummet.

Hvis du ønsker, at din stue eller værelse skal se fint og hyggeligt ud, kan det være en god idé, at have en gennemgående pastelfarve  - fx ved at have sofapuder og billeder i samme farvenuance. Du kan derved skabe en sammenhæng i rummet.

(Billeder af puffer, skamler, puder og en plakat)

 

Step 3.

Lyset i rummet er altafgørende for, at få rummet til, at syne større. Få det bedste ud af det naturlige lys ved, at holde vindueskarmene enkle og vælg lyse rullegardiner, som man kan rulle helt op, når de ikke benyttes eller lange lyse gardiner som kan trækkes helt ud til siderne.

 

Step 4.

Multifunktionelle møbler er din gode ven, hvis pladsen er trang. Vælg et sofabord som kan trækkes ud eller to borde, hvor det ene  kan trækkes under det andet og man så kan trække det frem når man har brug for mere bordplads.

(Billeder af dobbeltborde)

 

Step 5.

Har du højt til loftet er det en god idé at udnytte pladsen og ”trække” øjet opad ved, at lave en billedvæg eller sætte tapet op i flotte mønstre. Sørg for at vælge hvide eller lyse trærammer for, at det ikke bliver for markant i rummet.

 

Billeder af plakater

 

Step 6.

I stedet for at have en stor reol eller kommode, kan du stille en stigereol. En stigereol er let og luftig at se på og fylder ikke særlig meget i rummet. Til gengæld kan man stille mange fine personlige pynteting på den og derved få noget personlig og hygge ind i rummet. Vælg din stigereol i en lys farve for, at få den til at syne let og mindre.

 

Billede af stigereol

 

Skriv kommentar

Efterlad en kommentar

Alle blogkommentarer kontrolleres forud for udgivelsen