Indretning af et lille soveværelse

0 comments | Posted Af Anne Sofie Nielsen

Indretning af et lille soveværelse


Hos NordlyHome har vi samlet en række gode forslag og ideer til hvordan vi synes, at man kan indrette et lille soveværelse smukt og moderne.

Lad dig endelig inspirere!

I små soveværelser, er det et must med praktiske opbevaringsløsninger. Man kan få selv de mindste rum til, at fungere som et komfortabelt soveværelse ved, at bruge højderne i værelset og evt. gøre brug at multifunktionelle møbler.

Omhyggelig planlægning og inspiration, er alt hvad du har brug for, for at indrette værelset bedst muligt og få udnyttet dets potentiale.

 

Et lille soveværelse syner større ved, at vælge et overvejende lyst tema. Hvide vægge og neutrale lyse gulve, er det mest optimale for dit rum og så kan der tilsættes fine billeder og hylder på væggen med farver bagefter.

 

Vælg lyst og let sengetøj, puder og sengetæppe til din seng.

Sengen er den der fylder mest i rummet og derfor er det vigtigt, at holde den meget enkel og i lyse farver. Lad dig inspirere af vores ideer her:

 

Billeder

 

Ønsker du, at have lidt farve i dit soveværelse, er det en god idé, at vælge afdæmpet farver. Det kan fx være pastelfarver. Udvælg din yndlingsfarve og lad den gå igen et par gange i rummet. Det vil skabe ro i udtrykket og en sammenhæng i rummet. Vores idé er, at vælge dine pyntepuder i en rosa farve og dine billeder i rummet i samme farvenuance.

 

Billede

 

Sæt en lang hylde op på væggen og pynt med fine opbevaringskasser langs hylden. Her får du foræret massere af opbevaringsplads uden, at det føles som om, at rummet bliver mindre af det, da du ikke benytter gulvet.

 

Billeder

 

Find et fint tøjstativ og stil det langs væggen. Ved at vælge et tøjstativ kan du få hængt en masse tøj op i højden og det tager dermed ikke så meget gulvplads i forhold til et tøjskab. Mangler du yderligere plads, er det nemt, at organisere sine strømper, undertøj og bukser i en fin kommode.

 

Billede

 

Sengetøj, håndklæder mv. kan opbevares i bed rollers under sengen.

 

Vi håber, at du er blevet inspireret og er klar til, at gå i krig med, at indrette dit soveværelse nu :-)

Skriv kommentar

Efterlad en kommentar

Alle blogkommentarer kontrolleres forud for udgivelsen