Julegaveidéer til manden, der har alt

0 comments | Posted Af Alexandra Møller

Find den helt rigtige julegave

Søger du inspiration til julegaven til ham? Hos TAKK Living har vi fundet en masse gode idéer, der kan komme under årets juletræ.

Nordals Lorenzo vinreol er fremstillet i et enkelt og flot design. Vinreolen kan opbevare i alt 24 flasker, så der er plads til samlingen. Find vinreolen her.

 

Måske er det et nyt og stilrent tv bord, I mangler? Manden vil med sikkerhed blive glad for Canaz tv bordet, der er designet til perfektion. Tv bordet har tre hylder og der er derfor god plads til at stille lidt nips også. Se Canaz her.

 

I denne lækre cocktail box fra Nicholas Vahe får du en sirup, forskellige garnishes og redskaber til at mikse lækre cocktails, så han kan gøre lidt ekstra ud af cocktail-oplevelsen. Find boksen her.

 

Trademark Living har lavet denne flotte, rå og funktionelle vinreol med plads til 20 flasker. Reolen vil med sikkerhed blive årets gavehit. Se vinreolen her

 

En tidløs og stilren vinkøler kan man altid bruge. Buck vinkøleren fra House Doctor holder vinen og bobler afkølet, når I har gæster - og kan smukt placeres midt på bordet som et praktisk midtpunkt. Find vinkøleren her.

 

House Nordics Vita barvogn passer ind i alle indretninger og du går derfor ikke galt med denne. Barvognen har en meget favorabel pris sammelignet med andre vogne og så kommer den i to forskellige farver. Du finder den sorte Vita barvogn her.

 

Mangler der lidt lys på kontoret, så vil Kesik lampen gå rent ind. Bordlampen er designet i et stilrent design, der vil være på mode altid. Find den flotte bordlampe her.

 

Skriv kommentar

Efterlad en kommentar

Alle blogkommentarer kontrolleres forud for udgivelsen