På besøg hos Nordal

0 comments | Posted Af Anne Sofie Nielsen

Nordal

Nordal er en familiedrevet virksomhed som forhandler boliginteriør. Nordal blev grundlagt i 1991 og drives i dag af grundlæggerens børn; Signe, Mads og Emil Nordal.

Hos Nordal har de øje for detaljer og funktionalitet og har udelukkende produkter der giver karakter og personlighed til hjemmets indretning.

Nordal lægger stor vægt på, at deres møbler er en holdbar løsning og tidsløst design og bliver ikke skabt efter hurtige trends.

De finder stor inspiration i trends, men dikterer dem ikke – for det handler ikke om, at gøre som alle andre, men om at følge hjertet i arbejdet om at forene æstetik og funktionalitet.

 ”Dit hjem er dit åndehul. Vi håber, at vi kan inspirere dig til at indrette dit hjem autentisk og personligt. Så du kan føle dig hjemme og godt tilpas.”

 Hos NordlyHome gør vi meget ud af, at have et tæt samarbejde med de brands vi forhandler. Derfor tager vi jævnligt rundt i landet og besøger deres showrooms og ser varerne helt tæt på. Det er vigtigt for os, at vores varer er i høj kvalitet og at man får hvad man ser.

Billeder fra turen til Nordals showroom

            

Skriv kommentar

Efterlad en kommentar

Alle blogkommentarer kontrolleres forud for udgivelsen