Leverings- og betalingsinformation

Nedenstående handelsbetingelser gælder for alle leverancer fra takkliving.dk

 

TAKK Living ApS

CVR 42264636

Strandvejen 70, 5600 Faaborg

kontakt@takkliving.dk 

 

Betaling

Når du bestiller en vare på takkliving.dk, vil du straks modtage en ordrebekræftelse på mail. Herefter vil din ordre blive pakket og afsendt fra lageret. Har du bestilt en bestillingsvare, vil disse blive afsendt, så snart de er på lager - leveringstiden vil fremgå på siden for det aktuelle produkt. Beløbet trækkes først fra din konto, når varen er modtaget hos kunden.

Du kan betale med følgende betalingskort på takkliving.dk:

Vi tager ikke kortgebyrer. Dine kontooplysninger, som bliver indsamlet ved køb af varer, sendes direkte og sikkert til PBS via krypteringsformen (SSL), som kun er forbeholdt dig og PBS. Dette sikrer, at uvedkommende ikke kan se eller gemme dine personlige oplysninger. 

 

Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. 

Betaling via ViaBill:

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din

månedsydelse den 20. i hver måned.

Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill.

ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr.

Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress.

Har du allerede en Viabill konto, koster det 39kr. i gebyr hver måned.

Læs mere: www.viabill.com

 

 

Levering

Leveringen har fundet sted, når varen er udleveret til kunden, hvilket er til kantsten på den leveringsadresse, der er angivet ved bestillingen eller til nærmeste pakkeshop. Varen efterlades kun hvis du har afgivet fuldmagt til varen må stilles. 

Varerne sendes med GLS eller BFT. 

Hvis du ønsker at betale for indbæring af varen, kan dette tilkøbes inden betaling. 

Vi sender til brofaste øer i Danmark med fragtpriser fra 49 kr, og gratis over 998,- kr

Indbæring

Bemærk at kunden har ansvaret for, at der er plads til, at den købte vare kan bæres ind. Hvis ikke varen kan bæres ind pga. pladsmangel el.lign. er det kundens ansvar og varen vil derfor blive leveret til kantsten. Kunden vil i disse tilfælde ikke blive faktureret for indbæring. 
Bemærk at vi ikke kan tilbyde indbæring på varer tungere end 50 kg - hvis der bestilles indbæring på varer tungere end dette forbeholder  vi os retten til at slette dette tilkøb. 

 

  

Produktinformation

Varens særlige egenskaber oplyses på www.takkliving.com. 

Besvarelse af supplerende oplysninger eller spørgsmål i forlængelse af de eksisterende oplysninger, kan opnås på denne mailadresse til www.takkliving.com via kontakt@takkliving.com, såfremt du ønsker det.

 

Priser

Ændringer i pris kan forekomme, alt efter dit bestillingstidspunkt. Dette skyldes, at priserne er dagspriser og ofte ændres løbende. Din bestilling på TAKK Living er acceptereret når du modtager din ordrebekræftelse. Du vil du blive faktureret den pris, der er gældende på bestillingsdatoen. Alle priser er vist inkl. Moms.

 

Prisfejl

Hvis en pris er åbenlyst forkert, og du rimeligvis burde have opdaget dette, er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris.  

 

 

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse

Risikoen ved, at bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, overgår først til køber, når varen befinder sig i købers varetægt.

 

 

Ansvarsfraskrivelse og garanti:

www.takkliving.dk bringer relevante informationer om andre hjemmesider til dig igennem links. 

Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem køber og www.takkliving.dk, varerne opfylder således købers forventninger, såfremt de svarer til TAKK Livings egen beskrivelse.

Som følge af at de bestilte varer leveres for sent eller indeholder mangler, pålægges sælger intet erstatningsansvar, hvis disse forsinkelser eller mangler skyldes forhold i købers varetægt, som er uden for www.takkliving.dk’s kontrol. Dette kan eksempelvis inkludere krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

Køber opnår kun de garantier på bestilte varer, som producenten udsteder over for køber. www.takkliving.dk afgiver ikke selvstændig garanti.

 

Fortrydelsesret 

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 

 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i samme køb, men de leveres enkeltvis, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til kontakt@takkliving.dk, eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

Fortrydelse af en del af købet

 

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

 

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder bl.a. for møbler

Udgifterne til returnering af disse varer forventes ved store møbler højst at komme til at koste 1000,-.

 

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

 

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

 

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

 

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Varen sendes til:

Strandvejen 70, 5600 Faaborg

 

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

 

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale. Skriv til kontakt@takkliving.dk for denne løsning.

 

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.

Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Kontakt os inden, du sender varen. Bemærk, at reklamationsretten kan begrænses af varens naturlige holdbarhed.

 

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

 

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

 

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

 

Varen sendes til:

Strandvejen 70, 5600 Faaborg

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. 

Persondatapolitik 

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

 

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. 

 

Personoplysningerne registreres hos TAKK Living ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Vi samarbejder derudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

 

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige på takkliving.dk er TAKK Living ApS

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne ikke er nøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på:  kontakt@takkliving.dk.

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på kontakt@takkliving.dk.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

 

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.naevneneshus.dk

  

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr    

 

Standard fortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Til:

Takkliving.dk

Strandvejen 70, 5600 Faaborg

Kontakt@takkliving.dk

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

_________________________________________________________________________ 

Bestilt den: _______________________________

Modtaget den: _______________________________

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________  

Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 25.05.2021