Levering til Danmark

Lagervarer sendes inden for 1-10 hverdage.

Vi sender til brofaste øer i Danmark med gratis fragt på alle ordrer over 1995.- Bestillingen vil blive leveret til kantsten til den leveringsadresse, som der er angivet ved bestillingen eller til nærmeste pakkeshop.
Dine varer sendes med BFT, DSV, DASCHER, PostNord eller GLS.

 
International levering
Vi sender til Østrig, Belgien, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Island, Irland, Italien, Luxemborg, Holland, Norge, Portugal, Spanien, Sverige, Schweiz og Storbritannien. Vores priser for international levering varierer. Du vil derfor få oplyst prisen på din levering ved dit checkout. Har du spørgsmål til fragtpriser ved international levering, kontakt da vores kundeservice på mail eller chat. 
Bemærk at forsendelser til andre lande end Danmark kan tage 2-3 uger - det vil afhænge af hvilket land, forsendelsen skal til.

Vores fragtpriser i Danmark er som følgende: 
Ordrestørrelse  0 - 299 kr.
300 - 998 kr.
over 1995 kr.
 
GLS Pakkeshop 69,- 49,- Gratis
GLS Erhvervspakke  69,- 49,- Gratis
GLS Privatomdeling  89,- 69,- Gratis
Levering med fragtmand
- land og brofaste øer
Gratis
Levering med fragtmand
- ikke-brofaste øer
1.500,-
 
GLS leveringer
Alle pakker med en vægt under 25 kg, maximal længde 200 cm eller max omkreds 300 cm sendes med GLS eller POSTNORD. 
Returnering
Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. (Du skal melde pr mail. at du gør brug af denne).
Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering.
Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ind i den originale emballage. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.
Kontakt vores kundeservice på: kontakt@takkliving.dk, hvis du ønsker at købe en returlabel. 
Varens stand ved returnering
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer.
Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet, kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelses tidspunktet.
Varen skal pakkes ind i det emballage, som den blev modtaget i. 
Ved modtagelse af varer skal kunden altid kontrollere, at varen er intakt og ikke har lidt overlast i forbindelse med transporten. Kvittér aldrig, før du har gennemset hele leverancen.
Ved kvittering for modtagelsen, skriver du altså under på, at varen er intakt ved leveringen. Forekommer uoverenstemmelser eller mangler, skal dette oplyses inden for rimelig tid fra modtagelsesdagen.
 Bærer emballagen tegn på skade ved modtagelsen, skal du åbne pakken i overværelse af fragtmanden. Hvis fragtmanden ikke venter på, at pakken åbnes, skal du modtage pakken med forbehold på kvitteringen. 
Såfremt leverancen viser sig at være beskadiget, påføres kvitteringen nægtet modtagelse. Leverancen returneres herefter af fragtmanden. Straks herefter skal du give os besked på fragtskaden.
Hvis emballagen er intakt, men produktet er beskadiget, skal fragtskaden ligeledes meldes til Takk Living ApS inden for rimelig tid.
Bemærk, vi kan afvise reklamation, hvis overstående betingelser ikke bliver overholdt. 
 
Tilbagebetaling
Fortryder du dit køb, vil du få dine penge tilbagebetalt. 
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.
Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på vores webshop.
Perioden regnes fra den dag:
- Hvor du modtager ordren.
- Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
- Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer der består af flere partier/dele.
- Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.
Returneringsomkostninger skal du selv afholde.
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.
Meddelelsen skal gives pr. mail på .
I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker, at benytte din fortrydelsesret. 
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Varer undtaget fortrydelsesretten
Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:
- Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
- Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.
- Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.
- Varer, hvor plomberingen er brudt.
- Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anderkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.
- Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.
- Aviser, tidsskrifter eller magasiner dog undtaget abonnementsaftaler for sådanne publikationer.
- Aftaler indgået på offentlig auktion.
- Varer, der forringes eller forældes hurtigt.