Hos TAKK Living tilbyder vi moderne indretning og tilbehør til hjemmet, der gør det muligt for folk at blive inspireret og udtrykke deres egen personlige stil

Hos TAKK Living arbejder vi hver eneste dag på at gøre vores kunder tilfredse. Om det er ved at yde den bedste købsoplevelse, finde et bredt og nøje udvalg af designs til netop alle typer hjem eller være til rådighed og hjælpe alle ugens dage, så er målet for os at gøre vores kunder glade. 

 

Vores online univers indeholder møbler og interiør til det nordiske hjem

Vi gør en stor dyd ud af at kunne tilbyde produkter i lækre kvaliteter til fordelagtige priser. Vi ønsker at give vores kunder muligheden for at shoppe deres interiør samlet ét sted og i et inspirerende univers. Derfor opdaterer og udvider vi vores produkter på shoppen med jævne mellemrum og har altid fingeren på pulsen, når det kommer til de nyeste boligtrends. 

 

TAK, fordi du vælger os!

Vi mener, at ordet “Tak” bruges for lidt og det vil vi gerne bidrage til at lave om på. Ordet har ikke alene egenskaben til at gøre dagen bedre for én selv og andre omkring os, men det kan også vise, at man værdsætter og er taknemmelig for nogen eller en handling. Vi tilstræber derfor at have den bedste kundeservice, der yder en tand mere, end hvad der forventes, så du trygt, nemt og hurtigt kan handle alle dine møbler og interiør hos os - og bliver vi kvitteret med et lille tak fra en af vores kunder, er vores dag reddet.

TAKK Living ApS

CVR 42264636

Strandvejen 70, 5600 Faaborg

kontakt@takkliving.com