Takkliving Prisgaranti 

På Takkliving har vi prisgaranti på alle vores varer. Har du fundet en af vores vare billigere et andet sted på nettet, så skal du læse med her, hvordan vores prisgaranti fungerer. Vi arbejder hver dag på at ligge med markedets bedste pris, samt et stort udvalg til alle vores kunder. 

1. Du finder varen

Hvis det skulle ske af du finder varen billigere et andet sted, vil vi gøre alt for at kunne matche prisen, der skal dog være nogle betingelser, som er opfyldt. 

2. Indsend dokumentation af varen

Du skal indsende os dokumentation på varens pris, hvor du har fundet det, samt om det er på tilbud. Send gerne en mail til kontakt@Takkliving.dk 

3. Vi tjekker op på sagen 

I samme minut som vi har modtaget din henvendelse går vi igang med at tjekke op på sagen, hvis alle betingelser er opfyldt, vil vi kontakte dig med svar omkring prismatch. 

4. Vi tager kontakt til dig med svar

Når vi har færdigbehandlet din henvendelse, tager vi kontakt til dig igen. Hvis du har kontaktet os inden bestilling, bestiller du bare varen som normalt når vi har justeret prisen. Har du derimod henvendt dig efter køb af varen, overfører vi differencen. 

Bemærk at rabatkoder på vores side ikke kan kombineres med prisgaranti.